Advertisement

Παναγία Σουμελά - Panagia Soymela To Isxyro 8rhskeytiko Pneymatiko Symbolo Toy Pontiakoy Ellhnismoy : Antenna star 13 αυγούστου 2021.

Παναγία Σουμελά - Panagia Soymela To Isxyro 8rhskeytiko Pneymatiko Symbolo Toy Pontiakoy Ellhnismoy : Antenna star 13 αυγούστου 2021.. Η λήψη από την παναγία σουμελά το απόγευμα της τετάρτης. Η εξόριστη παναγία των ποντίων. Λίγα είναι τα χριστιανικά μνημεία που έχουν συνδεθεί με την πορεία του ελληνισμού ανά τους αιώνες όσο η παναγία σουμελά στον πόντο: Με συγκίνηση η πατριαρχική λειτουργία στην παναγία των ποντίων. Αμέσως τα μετέφερε στην αθήνα ,όπου εναποτέθηκαν στο βυζαντινό μουσείο αθηνών, έως το 1951 όπου ιδρύθηκε στη θεσσαλονίκη το σωματείο παναγία σουμελά από τον γιατρό φίλωνα κτενίδη.

Η μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά, είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό. Μόνο με δέος μπορείς να αντιμετωπίσεις μια πυρκαγιά, που ευτυχώς δεν πέρασε στα σύνορα της ημαθίας και οριοθετήθηκε χθες, πέμπτη 5η αυγούστου. Το ισχυρό θρησκευτικό και πνευματικό σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού. Την κυριακή 15 αυγούστου το πρωί εορτάστηκε με λαμπρότητα η θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της υπεραγίας θεοτόκου στο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου. Λίγα είναι τα χριστιανικά μνημεία που έχουν συνδεθεί με την πορεία του ελληνισμού ανά τους αιώνες όσο η παναγία σουμελά στον πόντο:

Dekapentaygoystos O Patriarxhs Bar8olomaios Telei Th 8eia Leitoyrgia Sthn Panagia Soymela Eidhseis Nea To Bhma Online
Dekapentaygoystos O Patriarxhs Bar8olomaios Telei Th 8eia Leitoyrgia Sthn Panagia Soymela Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Η μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά, είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Η ιερά μονή της παναγίας σουμελά αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη. Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. Antenna star 13 αυγούστου 2021. Μόνο με δέος μπορείς να αντιμετωπίσεις μια πυρκαγιά, που ευτυχώς δεν πέρασε στα σύνορα της ημαθίας και οριοθετήθηκε χθες, πέμπτη 5η αυγούστου. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Η μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά, είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό. Στην παναγία σουμελά στο βέρμιο ο πρόεδρος της νδ «η πατρίδα, πράγματι, δοκιμάζεται και δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα.

Αμέσως τα μετέφερε στην αθήνα ,όπου εναποτέθηκαν στο βυζαντινό μουσείο αθηνών, έως το 1951 όπου ιδρύθηκε στη θεσσαλονίκη το σωματείο παναγία σουμελά από τον γιατρό φίλωνα κτενίδη.

Η παναγία σουμελά στη βέροια το σύγχρονο προσκύνημα της παναγίας σουμελά στη βέροια, οφείλει την ύπαρξη της στον φίλων κτενίδη, έναν λόγιο συγγραφέα της εποχής και γιατρό. Κάθε χρόνο στην παναγία σουμελά συρρέουν χιλιάδες πιστοί όχι μόνο από τη βόρεια ελλάδα, αλλά και από άλλα μέρη της ελλάδας, ακόμα και από το εξωτερικό. Κάποια που συμβαίνουν από ιδιώτρες εκεί δεν αξίζουν σχολιασμού, όπως η πώληση μπουκαλιών διαφόρων μεγεθών για αγιασμό! Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τέλεσε ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. Στην παναγία σουμελά ο πατριάρχης βαρθολομαίος τέλεσε τη θεία λειτουργία για πρώτη φορά μετά από το 2015, όταν και ξεκίνησαν τα έργα αναστήλωσης της μονής. Το ισχυρό θρησκευτικό και πνευματικό σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού. Πατριαρχική θεία λειτουργία επί τη εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου τελέστηκε στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά της τραπεζούντας να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά. Οι άνδρες και τα γυναικόπαιδα που κατάφεραν να επιζήσουν από τη γενοκτονία και το καλά μεθοδευμένο σχέδιο αφελληνισμού του πόντου πήραν. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Η εξόριστη παναγία των ποντίων. Η μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά, είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά. Η ιερά μονή της παναγίας σουμελά αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη.

Την ύμνησαν οι πόντιοι για αιώνες. Κάποια που συμβαίνουν από ιδιώτρες εκεί δεν αξίζουν σχολιασμού, όπως η πώληση μπουκαλιών διαφόρων μεγεθών για αγιασμό! Την κυριακή 15 αυγούστου το πρωί εορτάστηκε με λαμπρότητα η θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της υπεραγίας θεοτόκου στο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου. Ηταν η πρώτη φορά, έπειτα από έξι χρόνια αναγκαστικής. Η μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά, είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού.

Episkepsh Sthn Panagia Soymela Kritikes Gia Iera Monh Panagias Soymela Kastania Ellada Tripadvisor
Episkepsh Sthn Panagia Soymela Kritikes Gia Iera Monh Panagias Soymela Kastania Ellada Tripadvisor from media-cdn.tripadvisor.com
Κάθε χρόνο στην παναγία σουμελά συρρέουν χιλιάδες πιστοί όχι μόνο από τη βόρεια ελλάδα, αλλά και από άλλα μέρη της ελλάδας, ακόμα και από το εξωτερικό. Την ύμνησαν οι πόντιοι για αιώνες. Μόνο με δέος μπορείς να αντιμετωπίσεις μια πυρκαγιά, που ευτυχώς δεν πέρασε στα σύνορα της ημαθίας και οριοθετήθηκε χθες, πέμπτη 5η αυγούστου. Οι άνδρες και τα γυναικόπαιδα που κατάφεραν να επιζήσουν από τη γενοκτονία και το καλά μεθοδευμένο σχέδιο αφελληνισμού του πόντου πήραν. Η εξόριστη παναγία των ποντίων. Κάποια που συμβαίνουν από ιδιώτρες εκεί δεν αξίζουν σχολιασμού, όπως η πώληση μπουκαλιών διαφόρων μεγεθών για αγιασμό! Ηταν η πρώτη φορά, έπειτα από έξι χρόνια αναγκαστικής. Η εκκλησία, η παναγία σουμελά, είναι ωραιοτάτη.

Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού.

Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. Η μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά, είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά. Πανηγυρική θεία λειτουργία τέλεσε σήμερα από την ιερά πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά, στον πόντο, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, ενώ συλλειτούργησαν οι μητροπολίτες γέρων χαλκηδόνος. Το ισχυρό θρησκευτικό και πνευματικό σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού. Στην παναγία σουμελά ο πατριάρχης βαρθολομαίος τέλεσε τη θεία λειτουργία για πρώτη φορά μετά από το 2015, όταν και ξεκίνησαν τα έργα αναστήλωσης της μονής. Κάποια που συμβαίνουν από ιδιώτρες εκεί δεν αξίζουν σχολιασμού, όπως η πώληση μπουκαλιών διαφόρων μεγεθών για αγιασμό! Κάθε χρόνο στην παναγία σουμελά συρρέουν χιλιάδες πιστοί όχι μόνο από τη βόρεια ελλάδα, αλλά και από άλλα μέρη της ελλάδας, ακόμα και από το εξωτερικό. Οι άνδρες και τα γυναικόπαιδα που κατάφεραν να επιζήσουν από τη γενοκτονία και το καλά μεθοδευμένο σχέδιο αφελληνισμού του πόντου πήραν. Μόνο με δέος μπορείς να αντιμετωπίσεις μια πυρκαγιά, που ευτυχώς δεν πέρασε στα σύνορα της ημαθίας και οριοθετήθηκε χθες, πέμπτη 5η αυγούστου. Η εξόριστη παναγία των ποντίων. Η ιερά μονή της παναγίας σουμελά αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη. Ηταν η πρώτη φορά, έπειτα από έξι χρόνια αναγκαστικής. Πανηγυρική θεία λειτουργία τέλεσε σήμερα από την ιερά πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά, στον πόντο, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, ενώ συλλειτούργησαν οι μητροπολίτες γέρων χαλκηδόνος.

Η ιερά μονή της παναγίας σουμελά αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη. Το ισχυρό θρησκευτικό και πνευματικό σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού. Πανηγυρική θεία λειτουργία τέλεσε σήμερα από την ιερά πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά, στον πόντο, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, ενώ συλλειτούργησαν οι μητροπολίτες γέρων χαλκηδόνος. Αμέσως τα μετέφερε στην αθήνα ,όπου εναποτέθηκαν στο βυζαντινό μουσείο αθηνών, έως το 1951 όπου ιδρύθηκε στη θεσσαλονίκη το σωματείο παναγία σουμελά από τον γιατρό φίλωνα κτενίδη. Η εξόριστη παναγία των ποντίων.

Ierosnaos Panagia Soymela Axarnwn Home Facebook
Ierosnaos Panagia Soymela Axarnwn Home Facebook from lookaside.fbsbx.com
Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Την κυριακή 15 αυγούστου το πρωί εορτάστηκε με λαμπρότητα η θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της υπεραγίας θεοτόκου στο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου. Αμέσως τα μετέφερε στην αθήνα ,όπου εναποτέθηκαν στο βυζαντινό μουσείο αθηνών, έως το 1951 όπου ιδρύθηκε στη θεσσαλονίκη το σωματείο παναγία σουμελά από τον γιατρό φίλωνα κτενίδη. Η παναγία σουμελά και ο ποντιακός ελληνισμός. Στην παναγία σουμελά στο βέρμιο ο πρόεδρος της νδ «η πατρίδα, πράγματι, δοκιμάζεται και δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα. Η ιερά μονή της παναγίας σουμελά αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη. Η παναγία σουμελά στη βέροια το σύγχρονο προσκύνημα της παναγίας σουμελά στη βέροια, οφείλει την ύπαρξη της στον φίλων κτενίδη, έναν λόγιο συγγραφέα της εποχής και γιατρό. Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην πλαγιά του όρους μελά τον 4ο αιώνα (386 μ.χ.) από τους αθηναίους μοναχούς βαρνάβα και σωφρόνιο για να.

Κάθε χρόνο στην παναγία σουμελά συρρέουν χιλιάδες πιστοί όχι μόνο από τη βόρεια ελλάδα, αλλά και από άλλα μέρη της ελλάδας, ακόμα και από το εξωτερικό.

Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Στην παναγία σουμελά ο πατριάρχης βαρθολομαίος τέλεσε τη θεία λειτουργία για πρώτη φορά μετά από το 2015, όταν και ξεκίνησαν τα έργα αναστήλωσης της μονής. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο ιστορικό μοναστήρι, όπου. Οι συνθήκες της πανδημίας μπορεί να επιτρέπουν τις μετακινήσεις. Την κυριακή 15 αυγούστου το πρωί εορτάστηκε με λαμπρότητα η θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της υπεραγίας θεοτόκου στο πανελλήνιο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου. Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην πλαγιά του όρους μελά τον 4ο αιώνα (386 μ.χ.) από τους αθηναίους μοναχούς βαρνάβα και σωφρόνιο για να. Η εξόριστη παναγία των ποντίων. Η μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά, είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Η εκκλησία, η παναγία σουμελά, είναι ωραιοτάτη. Αμέσως τα μετέφερε στην αθήνα ,όπου εναποτέθηκαν στο βυζαντινό μουσείο αθηνών, έως το 1951 όπου ιδρύθηκε στη θεσσαλονίκη το σωματείο παναγία σουμελά από τον γιατρό φίλωνα κτενίδη. Η ιερά μονή της παναγίας σουμελά αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη. Λίγα είναι τα χριστιανικά μνημεία που έχουν συνδεθεί με την πορεία του ελληνισμού ανά τους αιώνες όσο η παναγία σουμελά στον πόντο: Στην παναγία σουμελά στο βέρμιο ο πρόεδρος της νδ «η πατρίδα, πράγματι, δοκιμάζεται και δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα.

Posting Komentar

0 Komentar